Lot 04 Semi-open woning met zonnepanelen in Zonhoven

De ideale plek om een warm nest te bouwen ligt in Zonhoven. Omringd door de rust van de natuur, gezellige buren en een bruisend centrum vol sportieve en culturele mogelijkheden vind je hier alles wat je nodig hebt om fluitend door het leven te gaan. Met de E314 vlakbij zit de bereikbaarheid van deze woonomgeving ook al meteen goed.

Deze moderne semi-open woning ligt in een kindvriendelijke, doorlopende straat. Het design met houten elementen geeft de woning een bijzondere en warme uitstraling. Alle woningen hier hebben elk hun stijl en toch voel je de harmonie in deze woonomgeving. Wist je trouwens dat deze woning een energieprestatie-certificaat heeft. Dat betekent dat ze 'bijna energie neutraal is'. De woning wordt verwarmd op aardgas en haalt haar energie uit de zonnepanelen. Dat geeft je als eigenaar het recht op een korting van 50% op het kadastraal inkomen en dit gedurende vijf jaar. Meer info hierover vind je hier. Deze woning wordt volledig sleutel-op-de-deur gebouwd, met materialen die jij samen met onze binnenhuisarchitect kan kiezen.

Indeling:
  • Gelijkvloers: inkom, wc, leefruimte, eetkamer met open keuken, ruime berging
  • Eerste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, wc en een technische ruimte/berging
De troeven:
  • Perceel van 4a 06ca.
  • Inclusief zonnepanelen
  • Prijs: 466.379,00 euro inclusief kosten; (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).
  • Bouwen op maat met Splendid
ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak? Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30
💻 Meer projecten? Surf naar www.splendid.be. Samen maken we jouw woondroom waar.

Bebouwing

Totale opp. grond 405 m²
Bewoonbare opp. 163 m²
Breedte huis 8,5 m
Breedte grond 13,5 m
Diepte huis 11 m
Diepte grond 30 m
Diepte (gelijkvloers) 11 m

Extra info

Oriëntatie tuin Noordoost
E peil 30
K peil 30

Downloads

Plan Downloaden
Plan Downloaden