Splendid

Splendid & ‘la famiglia’

Meer dan dertig jaar geleden legde Angelo Liburni de eerste bouwstenen van Splendid Woningbouw. Als familiebedrijf met Italiaanse roots schenken we je naast expertise ook een luisterend oor. Want ook jij hoort bij onze ‘famiglia’. Daarom plannen en bouwen we samen een sleutel-op-de-deur op maat woning die volledig bij jou past. 


Huis- én thuismakers

Elk woonproject, hoe groot of klein, verdient het beste. Wij volgen voor jullie de laatste trends op om met de nieuwste en hedendaagse technieken een woning te bouwen die jouw verwachtingen inlost. 

Maar om je droomwoning te realiseren moeten eerst heel wat keuzes gemaakt worden. Van bakstenen tot deuren, van douches tot keukens, de opties lijken bijna oneindig. Wees gerust, ons team aan experten staat je bij en loodst je doorheen alle stappen. Samen gaan we op zoek naar dé stijl die bij jou past en bouwen we een huis op maat van jouw wensen. Het is dan ook onze persoonlijke missie om van jouw huis een échte thuis te maken.


Duurzaam bouwen aan de toekomst

Wens je naast een creatieve en esthetisch aantrekkelijke woning ook eentje dat energiezuinig is? Dan ben je bij Splendid aan het juiste adres! Al onze nieuwbouwwoningen zijn bijna energieneutraal. Bovendien ontwikkelen we woonomgevingen voor de toekomstige generaties. Stel je voor: je stapt uit je woning en je kan meteen genieten van een groen park om in te spelen, te wandelen of tot rust te komen.  

Maak nu een afspraak bij ons en leg de eerste steen voor je toekomstige thuis. 


Onze mensen aan het woord

Onze mensen aan het woord

"De wensen van gezinnen zijn veranderd."

Wij, bij Splendid Woningbouw proberen zo veel mogelijk woonprojecten op te starten voor gezinnen. We begrijpen hun verlangens: dichtbij alles en toch in het groen met een mooie architectuur en voorzien van alle comfort.

Patrick Horemans, verkoop- en marketingdirecteur

Kom jij Splendid woningbouw versterken?

Splendid woningbouw, ons visitekaartje

Splendid woningbouw, ons visitekaartje

Als toonaangevend woningbouwbedrijf zijn wij gepassioneerd over het creëren van een betere toekomst, niet alleen voor onze klanten, ook voor onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. 

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. Als woningbouwbedrijf zijn we trots op onze rol als werkgever die banen voor de toekomst creëert. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en om te blijven innoveren in de bouwsector.

Samen bouwen we niet alleen huizen, maar ook een duurzamere en welvarendere toekomst voor iedereen.

Meer info
Vacature ploegbaas metsers

Vacature ploegbaas metsers

Zoek je een nieuwe uitdaging in de bouw? Solliciteer dan voor de job ploegbaas metsers!

Als ervaren leider met een scherp oog voor bouwplannen en een vlotte beheersing van het Nederlands, biedt deze functie een boeiende volgende stap in je carrière. Neem de leiding, coördineer projecten en laat je vaardigheden schitteren in een dynamische omgeving.

Klaar voor deze kans? Solliciteer vandaag nog!

Meer info