Realisaties

Moderne woningen

Drie woorden staan centraal bij een moderne woning: strak, glas en licht. Spreekt dit je aan? Goed, want ieder huis moet voor een stukje de identiteit van de bewoners dragen. Bij een moderne woning primeert de eenvoud met strakke lijnen en sobere vormen. Bovendien zorgen de grote glaspartijen van de woning voor veel lichtinval én een prachtig zicht op de tuin. Zo kan je ook binnenshuis genieten van al het moois in je achtertuin.

Splendid woningbouw

Splendid woningbouw

Elke woning is uniek.

Een eerste huis voor een jong koppel of een comfortabel appartement voor een persoon op leeftijd, elk woonproject betekent voor iemand
dé stap naar een nieuwe thuis. Daarom bouwen we elke woning met de grootste zorg.

Angelo Liburni, zaakvoerder

Manoir

Ben je op zoek naar een warme thuis met de allure van een herenhuis in al haar statige elegantie? Dan is de Franse manoir-stijl helemaal iets voor jou. Het is niet voor niets één van de drie populairste bouwstijlen.

Samen ontwerpen we een huis met karakter dat jouw Franse manoir-dromen doet uitkomen. Samen zorgen we ervoor dat zo’n landhuis ook voor jou en je budget mogelijk zijn. 

Pastorie

Wens je een woning dat karakter heeft, maar tegelijk ook geborgenheid uitstraalt? Dan is een huis in pastorie-stijl misschien wel jouw ding. Deze stijl creëert een gezellige en comfortabele sfeer waar je echt in kan thuiskomen en van gezellige momenten kan genieten. Samen ontwerpen we jouw pastoriewoning. 

Gelijkvloers

De corona-lockdown in 2020 maakte één ding heel erg duidelijk: een woning is een plek waar je je goed in moet voelen, je comfort schenkt en de ruimte biedt om op adem te komen. Het is een plaats om samen gelukkig te zijn.

Wil je levenslang van je warme thuis kunnen genieten? Hou dan al van bij het ontwerp rekening met de toegankelijkheid van je woning als je ouder wordt. Wil je de eerste stap zetten naar zo’n aangenaam en comfortabel leven? Dan starten we samen de zoektocht naar de perfecte gelijkvloerse woning. 

Appartementen

Met één voet in de natuur en met de andere voet in de stad. Dat is één van de vele voordelen van een appartement in een woonomgeving van Splendid Woningbouw.

Dankzij hun centrale ligging ligt enerzijds alles van het openbaar vervoer tot de supermarkt of een school op slechts enkele minuten van je thuis. Anderzijds geniet je via de grote glaspartijen van de groene parkomgeving om je heen. Samen vinden we het perfecte appartement dat volledig past bij jouw levensstijl.