Woonproject De Horizon in Bierbeek


Oproep aan alle architectuurliefhebbers en woningzoekenden! Deze prachtige moderne semi-open bewoningen zijn te koop. Ze combineren modern design met functionaliteit en duurzaamheid. Gelegen in een gewilde buurt, vergund en bouwklaar zetten we ze nu in de markt. Wordt dit straks jouw thuis?

Dit zijn de hoogtepunten:

Onberispelijk ontwerp:

Dit huis belichaamt moderne elegantie met zijn strakke lijnen, minimalistische esthetiek en een naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een sfeer van verfijning en comfort te creëren. Grote raampartijen en gevelstenen in genuanceerde tinten typeren deze statische woningen.

Rustige omgeving:

Genesteld met een fantastisch uitzicht op agrarisch gebied, biedt dit pand een geborgenheid ver van de drukte van het stadsleven.

Energie-aspect:

De woning is bijna energie neutraal en wordt gebouwd met zonnepanelen.

Ruimte en licht

3 ruime slaapkamers en een dressing, het ideale formaat.

Trek je terug in de ruime master suite met dressing of geniet van het comfort van de andere slaapkamers.

Tuin:

Stap naar buiten in je tuin en geniet van het uitzicht op agrarisch gebied. Het is de perfecte plek om tot rust te komen. Het perceel van meer dan 6 are biedt voldoende mogelijkheden voor tuinaanleg met buitenfaciliteiten.

Toplocatie:

Deze moderne juweeltjes liggen in een zeer gewilde buurt en bieden gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en winkels. Bovendien zit je op een boogscheut van Leuven met trendy cafés en het levendige uitgaansgelegenheden. Alles wat je nodig hebt, ligt op slechts een steenworp afstand.

Prijsvast:

Je kan de afwerking van de woning nog helemaal zelf mee bepalen. En de prijs? Die ligt vast. Zo weet je exact wat je betaalt en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Laat deze kans niet voorbijgaan! Wees er snel bij, want deze bijzondere huizen blijven niet lang op de markt!