Rustig wonen in het groen

In Koersel is het heerlijk wonen. Met de groene vallei van de Zwarte Beek in je achtertuin, vind je hier rust en stilte. Bovendien hebt je het comfort van lokale handelaar om de hoek en als je houdt van cultuur, shoppen en stadsbeleving dan trek je enkele kilometers verder naar het bruisende Beringen.

Klasse, ruimte en veel zon

De architect van deze woning heeft gekozen voor een witte gekaleide gevelsteen en tijdloze vormen. Dit in combinatie met zwart aluminium zoals de hoge ramen en houten accenten. De villa toont zich statig en karaktervol. Hoge plafonds en open ruimtes in verbinding met de imposante raampartijen geven een unieke ruimtebeleving. Vanuit elk vertrek hou je contact met de tuin en adem je natuur.

In het ontwerp is de ruimte beneden helemaal opengetrokken waardoor keuken, eethoek en zithoek harmonieus aansluiting vinden. Op de eerste verdieping liggen 2 ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer. Vraag is wie wint de strijd voor de derde slaapkamer met badkamer en dressing op de tweede verdieping? Meer dan 26 vierkante meter staat hier ter beschikking.

Deze imponerende villa verdient en verkrijgt een hoogwaardige afwerking.
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 1 dressing
  • Open en grote leefruimte


Prijsvast, de offerteprijs is het facturatiebedrag

433.146 euro, dat is de prijs inclusief alle kosten. Indrukwekkend niet! Hiervoor bouwen we deze villa voor jou in Koersel. Wacht niet te lang om te beslissen.