Bloesempracht in Sint-Truiden

De lentezon en de prachtige bloesems lokken talrijke toeristen naar de hoofdstad van Haspengouw. Een vesparit, een fietstocht of een wandeling in de fruitboomgaarden, het is hier genieten voor iedereen. Marie-Rose en Jef runden jarenlang een fruitbedrijf. Na hun pensioen wilden ze profiteren van hun welverdiende rust en kochten een penthouse op Park Gulden Boden In Sint-Truiden. In januari zijn ze in hun nieuwe thuis ingetrokken.

“Nadat we de beslissing namen om ons bedrijf te verkopen is het allemaal vlot gelopen. Eerst hebben we de woonprojecten in de buurt vergeleken. De ligging, de afwerking en de opvolging van Park Gulden Bodem was het allerbeste. We wilden bovendien voeling houden met de natuur, dat was heel belangrijk voor ons. Park Gulden Bodem ligt letterlijk tussen de boomgaarden. Die zijn nu wondermooi. Wij kunnen er zelf na al die jaren nog van genieten. Vandaag staan we voor de volle 100% achter onze beslissing, vertelt Marie-Rose.

“Van hieruit zie je zelfs ons fruitbedrijf liggen tussen de boomgaarden en aan de andere kant heb je zicht op het stadscentrum. We zijn hier gelukkig”, voegt Jef eraan toe.

 Meer informatie over wonen op Park Gulden Bodem vind je hier. Zin om de regio in ontdekken? Bezoek dan de website van visitsinttruiden.