Laat Sint-Truiden straks jouw hart sneller slaan? Klaar in april 2022!

Wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Sint-Truiden, doet er goed aan om eens halt te houden ter hoogte van Luikersteenweg 98. Het groene park Gulden Bodem is hier volop in ontwikkeling. Het is een luxueuze woonomgeving op amper 1 km van de Grote Markt. De architectuur straalt klasse en elegantie uit.

Eén laatste stijlvolle stadswoning met drie slaapkamers staat te koop. Het is een woning op aardgas voorzien van zonnepanelen. Over elk detail is in het ontwerp nagedacht. Licht en ruimte openen je blik naar de natuur. Het open karakter van leefruimte met de keuken zetten contact centraal én gemak staat voorop dankzij onder meer een inpandige garage.

De grote troef is de extreem hoge afwerkingsgraad. De bouw is volop bezig, toch kan, wie snel beslist, de afwerking volledig mee bepalen. Niet enkel de ligging en de afwerking van deze woning zijn uiterst interessant maar ook de prijs van 303.582,00 euro INCLUSIEF KOSTEN (notaris, grond, reg. recht., architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

Geniet elke dag van de kracht van de natuur en de pracht van deze authentieke stad.

Ontdek alles over deze woning (lot 15) hier .