Uniek wonen in Mol: 4 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing te koop. 

Zonder twijfel ligt Project Muysertstraat in één van de meest idyllische plekjes in de Kempen. Mol is dan ook een toeristische hotspot dankzij de Molse meren en het groene Postel. Splendid Woningbouw zocht en vond deze aantrekkelijke omgeving en realiseerde er een kindvriendelijke en veilige woonbuurt.

Deze knusse woonbuurt heeft al heel wat koppels en jonge gezinnen kunnen bekoren. Ook senioren verkozen de Muysertstraat al als nieuwe uitvalbasis. De rustige ligging in combinatie met de nabijheid van belangrijke voorzieningen zoals een basisschool, winkels, horeca of de warme bakker, ... is natuurlijk de grootste troef. Zo is het bijvoorbeeld 10 minuten wandelen naar de Spar en 6 minuten fietsen naar de basisschool. Het centrum van Mol ligt op 4 kilometer van de verkaveling. 

Momenteel zijn er nog 4 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing te koop. Allen hebben ze een zuidgeoriënteerde tuin. Hoe jouw woning er straks zal uitzien, dat bepaal je zelf. Toch is het niet altijd gemakkelijk om je er iets concreet bij voor te stellen. Of je nu kiest voor modern, pastorij of manoir. Onze video toont ze alsof ze al gebouwd zijn.

Je leest het, het is uniek wonen in Mol! Hier vind je meer informatie over het project.