Tijdloze woningen in een moderne architectuur op een toplocatie in Sint-Truiden!

Op Park Gulden Bodem geniet je elke dag van een uniek uitzicht. De boomgaarden verrassen je in het voorjaar met prachtige bloesems en in het najaar groeien de vruchten uit tot peren. En je voortuin? Dat is de historische, bruisende stad die Sint-Truiden is. Geen compromissen maar het beste van twee werelden. Deze prachtige BEN-woningen zijn dan ook gelegen op een toplocatie in Sint-Truiden. Via de Luikersteenweg heb je een directe verbinding met het stadscentrum. Winkels, horeca en handel bevinden zich op wandelafstand. Kortom, dé ideale uitvalsbasis om te wonen!


Bijna energie neutrale woningen

Momenteel hebben we 4 BEN-woningen te koop. Ze zijn ontworpen in zachte tinten en gerealiseerd met kwalitatieve materialen. De traditionele bouwwijze staat garant voor degelijkheid die je ook ervaart in de hoogwaardige afwerking. De woningen liggen in een doodlopende straat. De moderne architectuur van de woningen is een subliem samenspel van witte bakstenen en aardse tinten met warme houten elementen. Daar waar de voorgevel eerder gesloten is, zorgen grote glaspartijen in de achtergevel voor veel lichtinval.

Gelijkvloers: carport (optioneel), inkomhal, WC, ruime leefruimte, open keuken en tuin

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer, berging/technische ruimte

Prijs van 313.862,- euro inclusief kosten; (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW)

Duurzaam bouwen

Meer dan ooit leggen we vandaag de fundamenten voor een duurzame toekomst. Park Gulden Bodem is een voorbeeld in energiezuinig bouwen. We kiezen ervoor om Bijna Energie Neutrale woningen (BEN-woningen) te realiseren met een E-peil van 20. Hierdoor geniet je de eerste 5 jaar van 100%korting op je kadastraal inkomen! De woningen beschikken over zonnepanelen en zijn zuidwest georiënteerd. De ideale combinatie om volop van de zon te genieten en haar energie maximaal aan te wenden.

Zowel in de woning als in de volledige parkomgeving benutten we de ruimte optimaal. Ook houden we maximaal rekening met klimaatsverandering en extremere weersomstandigheden. Zo beperken we de verhardingen en voorzien we voldoende groene zones waar water de bodem kan insijpelen. Het resultaat is een groen park met een grote biodiversiteit, een aangename leefkwaliteit en koele schaduwrijke zones.


Vind jouw woongeluk in een oase van rust en groen!

 ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak? Ons team van ervaren bouwadviseurs staat voor je klaar!

 📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30.

Samen maken we jouw woondroom waar.