Nieuwe ontwikkelingsfase van start op Park Gulden Bodem in Sint-Truiden.

Op de site aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden wordt binnenkort gestart met de realisatie van 6 zonnewoningen met carport en tuin. Het is een nieuwe ontwikkelingsfase in de realisatie van een groene, ruime woonomgeving op een unieke locatie, met één voet in de stad en met één voet tussen de fruitbomen.

Zonnewoningen

Binnenkort start de bouw van de zonnewoningen in Sint-Truiden. Het zijn 6 geschakelde woningen met carport en tuin in een doodlopend straatje binnen Park Gulden Bodem. De zonnewoningen zijn enorm populair daarom worden ze vanaf vandaag al mee in het aanbod van Splendid woningbouw opgenomen. Toekomstige eigenaars worden op die manier meteen betrokken bij de realisatie. Zo gebeurt de afwerking binnen helemaal volgens smaak en stijl van de eigenaar. Door met de zon rekening te houden, verbetert het wooncomfort sterk. Zonnestralen laten een woning schitteren en voorzien ze van natuurlijke warmte. Alle zonnewoningen zijn dan ook zuidwest georiënteerd hierdoor is het s'avonds zalig genieten van een prachtige zonnegloed aan de horizon.

"Van bij het ontwerpen van project Park Gulden Bodem spelen ruimte voor groen en kwalitatief wonen een belangrijke rol. We hebben er dan ook voor gekozen om een mix van woningen te creëren zoals park -, stads-, en zonnewoningen. De sublieme architectuur met aardse tinten in combinatie met het vele groen zorgen voor een warm geheel. Ook de zuidwestelijke oriëntatie van de zonnewoningen, waardoor je vanaf de middag al beschikt over de zon, is een grote troef.", vertelt sales-en marketing directeur Patrick Horemans.

Een thuis voor iedereen

Het diverse woonaanbod binnen Park Gulden Bodem creëert mogelijkheden voor mensen van verschillende leeftijden. Heel wat jonge gezinnen, alleenstaanden, medioren en senioren voelen zich hier thuis. De aantrekkelijke ligging, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum, en toch vlak naast de perenboomgaarden, is onevenaarbaar. De warme en gezellige sfeer op het parkdomein voelt vertrouwd. Proeven van een lekker glaasje wijn met z’n twee? Plezier maken met vrienden rond de barbecue of ravotten met de kleinkinderen in de tuin? Hier geniet je van elk geluk, groot en klein.

"We wilden een woonomgeving realiseren waar iedereen zich goed voelt. De samenhorigheid en gezelligheid zijn fantastisch", zegt Angelo Liburni zaakvoerder Splendid Woningbouw.

Splendid bouwt aan een duurzame toekomst

Vandaag bouwen we met Splendid aan een duurzame toekomst. Dat betekent dat we rekening houden met klimaatsverandering en extremere weersomstandigheden. In elk project benutten we de ruimte optimaal. Zo beperken we de verhardingen en voorzien we voldoende groene zones waar water de bodem kan insijpelen. Het resultaat is een groen park met een grote biodiversiteit, een aangename leefkwaliteit en koele schaduwrijke zones. Daarnaast maken we maximaal gebruik van natuurlijke materialen en houden we vast aan onze degelijke, traditionele bouwwijze.

Ontdek de zonnewoningen van Park Gulden bodem hier.

ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?
📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30 en samen maken wij jouw woondromen waar.