Residentieel wonen in Zaventem

Verscholen diep achter de bedrijfsgebouwen langs de E40 liggen uitgestrekte velden en verrassend veel stukjes groen. Menig landbouwer haalt er zijn hart op bij het bewerken van de akkers. Zaventem ligt in het Dijleland, de streek tussen Brussel en Leuven waar het aangenaam vertoeven is. Het golvend landschap is geliefd bij wandelaars en fietstoeristen. Ondertussen genieten ook al maar meer fietspendelaars van de weidse vergezichten.


De Vlaamse Rand

De Vlaamse Rand is de gordel van Vlaamse gemeenten rond de hoofdstad Brussel. Wie dicht bij Brussel wil wonen en toch ook op zoek is naar groen en ruimte, zet zijn zinnen vaak op de Vlaamse Rand. Dat zorgt voor veel concurrentie op de huisvestingsmarkt. Zaventem is de perfecte uitvalsbasis voor koppels en gezinnen die levenskwaliteit voorop stellen. De gemeente telt 30.000 inwoners en heeft een uitgebreid recreatief, cultureel en sociaal aanbod. In het levendige stadscentrum valt er altijd wel wat te beleven. Kunstliefhebbers komen ook aan hun trekken. In de Sint-Martinuskerk, een beschermd monument dat uit 1567 dateert, hangt een meesterwerk van Antoon Van Dyck.

Luxueuze woningen

Splendid woningbouw realiseert 2 moderne open bebouwingen aan de Mechelsesteenweg in Zaventem. Bouw samen met Splendid jouw woning op maat om in thuis te komen.

"Deze stijlvolle woning kan binnenkort de jouwe zijn!"
De troeven:

Dit is dé kans om residentieel te wonen op een boogscheut van Brussel! De stijlvolle, luxueuze woningen worden gebouwd op een perceel van maar liefst 10a10ca. Het worden bijna energie neutrale woningen met zonnepanelen, Viessmann warmtepomp en vloerverwarming. De woningen hebben een E-peil van E10, dat betekent dat je de eerste 5 jaar 100% korting geniet op je kadastraal inkomen! Bovendien bouw je op maat met Splendid en kan je de woning nog helemaal aanpassen naar jouw wensen. Ons team van ervaren bouwadviseurs staat voor je klaar!

 ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?

 📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30. Samen maken we jouw woondroom waar.