Project Heiend in Lille, dat is goed leven
tussen bossen en heide

Project Heiend in Lille heeft twee woonzones. Elke woonzone bestaat uit 2 half open bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. Op dit moment zijn lot 4, een half open bebouwing en lot 5, een gesloten bebouwing, nog te koop. De moderne woningen zijn bijna energie neutraal.
Hoogwaardige materialen en innovatieve technieken verhogen het wooncomfort én zijn een garantie op energie-efficiënt wonen. Splendid Woningbouw bouwt in al zijn projecten uitsluitend Bijna Energie Neutrale woningen. Zo zorgen wij voor jouw lage energiefactuur en helpen we mee aan een beter klimaat.

De groene gemeente Lille

Wonen op een slimme locatie zoals hier in Lille zorgt ervoor dat je een goede ontsluiting hebt voor woon-en werkverkeer én dat je kiest voor een groene omgeving waar je rust en ontspanning vindt in prachtige bossen en heide. Eén vierde van de gemeente Lille bestaat uit natuur. Hier vind je geen industrie maar geniet je van het lokale en landelijke karakter dat tegelijkertijd alles te bieden heeft voor jong en oud. Heel wat gezinnen kiezen dan ook voor deze groene gemeente om een vreugdevol leven op te bouwen en je sportiefste kant te ontdekken dankzij de vele fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Jouw droomwoning in Lille vind je hier.