Luxe park penthouse te koop in Sint-Truiden: modern comfort en adembenemend uitzicht


Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van moderne luxe, sereniteit en een centrale locatie? Zoek niet verder! Dit prachtige penthouse-appartement in Sint-Truiden belichaamt de ultieme woonervaring voor wie op zoek is naar een stijlvolle levensstijl met een vleugje exclusiviteit.

Een penthouse met klasse

Dit penthouse, met een indrukwekkende oppervlakte van 120 vierkante meter, ademt klasse en stijl. Eén van de meest opvallende kenmerken is het adembenemende uitzicht dat je vanuit elk raam kunt bewonderen. Het penthouse beschikt ook over een ruim terras van 15 vierkante meter, waar je kunt ontspannen en genieten van de zonsondergang of een heerlijke maaltijd kunt delen met vrienden en familie.

De afwerking van dit penthouse is met de grootste zorg uitgevoerd. Hoogwaardige materialen zijn gebruikt om een gevoel van tijdloze elegantie te creëren. Je zult verliefd worden op de moderne en strakke interieurinrichting die perfect past bij de luxe uitstraling van deze woning.

Een comfortabele levensstijl

Dit penthouse is ontworpen met het oog op comfort en gemak. Het is voorzien van alle denkbare moderne voorzieningen, zodat je kunt genieten van een zorgeloos leven. Daarnaast zijn er energiebesparende maatregelen getroffen, waardoor je niet alleen van luxe, maar ook van duurzaamheid kunt genieten.

Een groene oase van rust

Een van de grootste troeven van dit penthouse is de locatie. Het is gelegen in een groene oase van rust, weg van de drukte van de stad, maar toch op slechts 700 meter afstand van de bruisende Grote Markt van Sint-Truiden. Dit biedt het beste van twee werelden: de sereniteit van de natuur en de levendigheid van de stad binnen handbereik.

Bovendien is dit penthouse de ideale uitvalsbasis voor al je behoeften. Of je nu op zoek bent naar recreatie, winkels of heerlijke restaurants, alles is op loopafstand. Dit penthouse is dan ook de perfecte keuze voor wie een actieve en veelzijdige levensstijl waardeert.

De prijs

Deze ongeëvenaarde woonervaring is beschikbaar voor een prijs van €447.244,00, inclusief alle kosten. Inbegrepen in deze prijs zijn notariskosten, grond, registratierechten, architectkosten, EPB-normen, veiligheidscoördinatie, en BTW. Het is een investering in een luxueuze levensstijl die je nog vele jaren zult koesteren.

Optioneel kun je ook een autostaanplaats aanschaffen voor €19.500,00 (exclusief BTW) en een afgesloten kelderberging voor €9.500,00 (exclusief BTW), wat nog meer comfort en opslagruimte aan je nieuwe thuis toevoegt.


Dit penthouse in Sint-Truiden is een unieke kans om te genieten van het beste wat deze prachtige stad te bieden heeft. Mis deze kans niet om de moderne luxe, rust en gemak van dit penthouse te ervaren. Maak je woondroom!