Park Gulden Bodem, woongeluk in Sint-Truiden

Woongeluk is het hartverwarmende, spannende en tevreden moment wanneer je dé plek ontdekt waar je jezelf ziet wonen. Meestal ervaar je dit wanneer je een belangrijke stap zet zoals de aankoop van een bouwgrond of woning. Hoe concreter de plannen, hoe hoger de tevredenheid en hoe hoger je woongeluk.

Splendid woningbouw streeft naar een hoge mate van tevredenheid bij alle eigenaars. Kwaliteit en expertise zijn twee belangrijke waarden van de onderneming. Je vindt ze in alle projecten, ook Park Gulden Bodem in Sint-Truiden. Hier zijn al verschillende parkwoningen en parkappartementen gerealiseerd. Je voelt meteen de warme sfeer in een oase van rust & groen van zodra je er bent. Ondertussen is Splendid Woningbouw gestart met de bouw van stadswoningen. Deze ruimte stadswoningen zijn al in opbouw, maar jij kan de afwerking binnen nog volledig kiezen zodat het een echte thuis voor je wordt. De prijs voor een stadswoning start al vanaf 325.780,00 euro inclusief kosten. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

Jij kan de mogelijkheden van de stadswoningen visueel & digitaal ontdekken via deze 3D-animatie.

Sint-Truiden, de stad die je doet dromen van bloesems en lekker fruit. In Park Gulden Bodem sta je met één voet tussen de fruitbomen en één voet in de stad. Met de boomgaarden in je achtertuin geniet je elke dag van een uniek uitzicht. En je voortuin? Dat is de historische, bruisende die Sint-Truiden is. Geen compromissen maar het beste van twee werelden.