2 halfopen bebouwingen te koop in Bekkevoort

Wonen in alle rust met de vallei van het Hageland in je achtertuin. Dat is een droom die we samen waar maken. Jouw ideeën en onze expertise leiden ongetwijfeld tot een prachtig resultaat. Ons respect voor de natuur in deze unieke regio hebben we omgezet naar het groene Bekkevoort met uitsluitend ‘bijna energie neutrale’- woningen met zonnepanelen.

Deze mooie percelen met grotere zongeoriënteerde tuin bieden heel wat architecturale mogelijkheden. Dit ontwerp toont een moderne, strakke woning. Eenvoudige lijnen, gevelstenen in vuurrode tinten en de combinatie van de zwarte ramen en panelen in de voorgevel typeren dit design. Het is een goed gelegen 3-slaapkamer woning met heel wat ruimte en wooncomfort. Je kan dit ontwerp van de woning nog volledig naar jouw wensen aanpassen. 

Woonproject Halensebaan omvat 2 halfopen woningen. Ze worden sleutel-op-de-deur gebouwd én volledig op maat van jouw wensen ontworpen. De prijs voor jouw woning start al vanaf 355.841,00 euro inclusief kosten. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

Meer info vind je hier .