Uniek wonen in Mol

Er zijn weinig plaatsen waar je de stilte kan horen, de natuur kan voelen en de typische zuivere lucht kan proeven als aan de Molse meren. Het zijn geluksvogels die hier mogen neerstrijken. Bij de ontwikkeling van fase 1 - woonproject Muysertstraat is het ons opgevallen dat vooral jonge gezinnen dat doen. Zij willen wonen in een kindvriendelijke omgeving waar de natuur je omringt in al haar vormen. Velden, meren en bossen. Hier is veel open ruimte om te wandelen, joggen of te ravotten.

Verkoop fase 2 gestart

Goed nieuws! Splendid Woningbouw start met de verkoop van fase 2. Dat zijn 13 open bebouwingen met een tuin die zuid of zuidwest is gericht. De huizen liggen in een doodlopende straat en dit op nog geen 4 kilometer van het centrum van Mol en op wandelafstand van de Molse meren. De basisschool ligt op zo'n 700 meter van de verkaveling.

Een uitstap met het gezin of een groepswandeling in de natuur.

Het Kristalpad loopt letterlijk langs de oevers van de Molse meren. Het heeft iets magisch, alsof je een plekje ontdekt waar de mens nog niet is geweest. Noorse fjordenpaarden en Schotse hooglandrunderen grazen hier vrij rond. De Maat en den Diel zijn zeer waardevolle natuurgebieden. Ze herbergen een groot aantal zeldzame planten -en diersoorten. In specifieke zones zijn wandelroutes aangelegd waar je voluit de natuur kan ontdekken. Daarnaast organiseert natuurpunt regelmatig begeleide wandelingen met uitleg van een gids. Kinderen ontdekken de natuur dan weer op hun eigen manier. Zij kunnen zich via het ecocentrum De Goren inschrijven voor natuurprogramma's.

Je leest het, het is uniek wonen in Mol! Hier vind je meer informatie over het project.