Elke stadswoning is uniek, net zoals jij.


Kom langs en ontdek 15 afgewerkte stadswoningen op Park Gulden Bodem en kies de woning die het beste past bij jou. We verwelkomen je graag op zondag 19 september tussen 13u-18u. Luikersteenweg 98 in Sint-Truiden.


Nieuwbouwproject Park Gulden Bodem aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden is een ruime woonomgeving op een unieke locatie. Hier sta je met één voet in de stad en met één voet tussen de fruitbomen. Al van bij het ontwerpen van het nieuwbouwproject spelen ruimte voor groen en kwalitatief wonen een belangrijke rol. De Limburgse familieonderneming Splendid woningbouw laat hier dan ook een prachtig visitekaartje na. De sublieme architectuur, hoogwaardige afwerking en het duurzame karakter zorgen voor een ultiem woongenot. Zondagnamiddag 19 september kunnen geïnteresseerden het woonproject bezoeken.


De laatste hand wordt gelegd aan de stadswoningen op Park Gulden Bodem. Over enkele weken al zullen deze BEN-woningen met zonnepanelen helemaal op punt staan, klaar om hun nieuwe eigenaar een warme thuis te geven.

Elke stadswoning is verrassend uniek. Er zijn er met 1 of 2 badkamers, 3 of 4 slaapkamers, met garage of carport,. Je kan zelfs kiezen tussen wonen op het gelijkvloers of wat dacht je van wonen op de eerste verdieping met een raam van wel 6 meter hoog. Ideaal voor wie houdt van veel licht en een wijds uitzicht. Of ben jij het type dat kiest van een zonneterras op het dak? Je kan het pas echt ervaren als je erdoor wandelt. En laat meteen je verbeelding de vrije loop! Als eigenaar kan je de afwerking van jouw stadswoning nog helemaal zelf bepalen. Jouw stijl, jouw woondroom.


Hoofdstad van Haspengouw

Sint-Truiden is dé stad die je doet dromen van bloesems en lekker fruit. Met de boomgaarden in je achtertuin is het elke dag genieten van een uniek uitzicht. En de voortuin? Dat is de historische, bruisende stad die Sint-Truiden is. Geen compromissen maar het beste van twee werelden. Het woonproject is dé ideale uitvalsbasis. Recreatie, winkels en horeca vind je op wandelafstand. Toch waan je je elke dag in je eigen paradijs. De sublieme architectuur met aardse tinten in combinatie met het vele groen zorgen voor een warm geheel.

Het diverse woonaanbod, met een mix van stads-en zonnewoningen en parkappartementen binnen Park Gulden Bodem, creëert mogelijkheden voor mensen van verschillende leeftijden. Jonge gezinnen, alleenstaanden, medioren en senioren, deze woonomgeving biedt levenskwaliteit voor iedereen.


50 % korting, 5 jaar

Vandaag bouwt Splendid aan een duurzame toekomst. Dat betekent dat men rekening houdt met klimaatsverandering en extremere weersomstandigheden. Op Park Gulden Bodem wordt de ruimte optimaal benut. Zo worden verhardingen beperkt en zijn er voldoende groene zones voorzien waar water de bodem kan insijpelen. Het resultaat is een groen park met een grote biodiversiteit, een aangename leefkwaliteit en koele schaduwrijke zones.

Wie kiest voor een stadswoning, maakt een duurzame keuze en dat is ook voelbaar in je portemonnee. De Bijna Energie Neutrale stadswoning met zonnepanelen zorgt voor een lagere energiefactuur én eigenaars genieten van 50% korting op het kadastraal inkomen gedurende 5 jaar. Daarnaast maakt het familiebedrijf maximaal gebruik van natuurlijke materialen en houden ze vast aan een degelijke, traditionele bouwwijze met innovatieve materialen.Park Gulden Bodem is een zalige plek om te wonen, laat deze kans niet aan je voorbij gaan. We verwelkomen je graag op zondag 19 september tussen 13u-18u.