Exclusieve villa 'Kruisborrehof' te koop

Hou jij van design en luxe? Belichaamt jouw woning je identiteit en heb je de hoogste verwachtingen? Deze elegante designvilla in Everberg is te koop! Het is een luxueuze, gelijkvloerse open bebouwing op een perceel van bijna 23 are. 

De villa wordt gebouwd inclusief zonnepanelen en warmtepomp. Dat betekent dat ze bijna energie neutraal is. Eenvoudige lijnen, grote raampartijen en gevelstenen in lichte tinten typeren deze bijzondere 3-slaapkamer villa.

Het onberispelijk ontwerp zal je bekoren. De architect koos voor eenvoud in design. Maar vergis je niet, elk detail is zorgvuldig ontworpen om een luxueus wooncomfort te creëren. Dankzij een sublieme verfijning in elk aspect van het ontwerp zorgen we voor een warme sfeer binnen een moderne stijl.

Rustige omgeving in Everberg

Genesteld met een fantastisch uitzicht op agrarisch gebied, biedt deze villa een geborgenheid ver van de drukte van het stadsleven.

Klasse en ruimte

3 ruime slaapkamers en 2 badkamers om van te genieten vormen samen met een werkhoek, leefruimte, eetkamer met hype geïnstalleerde open keuken, bergruimte en toilet de gelijkvloerse verdieping. Deze villa met veel licht en ruimte is onderkelderd. Hier zijn de garage en technische ruimte. Droom je van een buitenkeuken, zwembad met poolhouse… Ideaal! Het perceel van bijna 23 are biedt voldoende mogelijkheden voor tuinaanleg met buitenfaciliteiten.

Toplocatie

Deze fantastische designvilla ligt in een zeer gewilde buurt en biedt gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en winkels. Bovendien zit je op een boogscheut van Leuven met trendy cafés en het levendige uitgaansgelegenheden. Alles wat je nodig hebt, ligt op slechts een steenworp afstand.

Prijsvast & bepaal zelf de afwerking

Je kan de afwerking van de woning nog helemaal zelf mee bepalen. En de prijs? Die ligt vast. Zo weet je exact wat je betaalt en kom je nooit voor verrassingen te staan.


Laat deze kans niet voorbijgaan! Wees er snel bij, want deze indrukwekkende exclusieve woning op een toplocatie blijft niet lang op de markt!

ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?

📱 Bel ons op 011 45 82 30 of bezoek onze website: splendid.be