Droomvilla in Humbeek

In het knusse Humbeek, een deelgemeente van Grimbergen is het elke dag genieten. Hier woon je tussen velden en akkers en heb je toch de luxe van de grootstad Brussel vlakbij. Het landelijke karakter is de belangrijkste reden waarom wonen in de rand van Brussel zo aantrekkelijk is. En dan heeft Humbeek nog zoveel extra troeven zoals een uitgebreid sport-, school- en vrijetijdsaanbod.

Hoe druk het ook kan zijn op de snelwegen rond Brussel, eens de afrit Grimbergen voorbij, maakt het jachtige leven plaats voor rust en stilte. Dagelijks vertrekken tal van inwoners van hieruit naar school of naar het werk. Met de auto ben je in 5 minuten in Vilvoorde, 10 minuten in Mechelen en 15 minuten in Brussel. Daarnaast is er een uitstekende fietsverbinding via het jaagpad dat loopt langs het zeekanaal Brussel-Schelde.

Heb jij bouwplannen en is deze prachtige villa helemaal waar jij van droomt? Dan hebben we goed nieuws. De bouwplannen zijn al goedgekeurd en we kunnen meteen starten. Samen met jouw werken we het design verder af. Bovendien is de prijs al bepaald 661.660,00 euro inclusief kosten en volledig afgewerkt sleutel-op-de-deur. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

Mis deze kans niet. Meer info vind je hier.

https://www.youtube.com/embed/bNkt7sdh2IU