Aarschot, leven dichtbij alles

Vlot naar het werk, de kinderen naar school of naar hun hobby’s brengen en na het werk nog even snel naar de winkel. Een herkenbaar verhaal. Dan is het mooi meegenomen als alle voorzieningen in de buurt liggen. Met plezier ruil je je wagen al eens in om een boodschap met de fiets te doen of een uitstap met vrienden of familie te maken. Dat is leven dichtbij alles.

Aarschot, parel van het Hageland

Aarschot is een aantrekkelijk omgeving om te wonen. De charmante stad nodigt je uit om elke dag te genieten van het leven. Hier flaneer je door de straten of op de sfeervolle Grote Markt, shop je elegante outfits en toffe accessoires bij lokale handelaars en vertoef je op een gezellig terras terwijl de kinderen ravotten in de speelfontein. In het hart van Aarschot liggen de mooie momenten voor het grijpen. Zin om even op de pauzeknop te duwen? Ook dan hoef je niet ver te gaan. Aarschot is omringd door adembenemende landschappen. Hier wandel of fiets je door de Demervallei met haar kronkelende riviertjes en laat je je verwonderen door het natuurschoon.

Tip: laat je verrassen door de ’s Hertogenmolens, een zestiende-eeuws complex van watermolens.
Betaalbaar en kwaliteitsvol wonen

Goed nieuws voor jouw zoektocht naar een bouwgrond of woning in de regio Leuven – Brussel – Antwerpen – Hasselt. We hebben 1 open bebouwing én 2 halfopen bebouwingen te koop. Hier kan je kwalitatief en betaalbaar jouw droomwoning realiseren. Onze architecten ontwierpen een plan waardoor je een duidelijk beeld krijgt van alle mogelijkheden. Bovendien hebben we al een prijsberekening gemaakt van de drie woningen. Deze prijzen liggen vast, zo weet je waar je begint en eindigt en kom je niet voor verassingen te staan.

Architectuur

De open bebouwing (lot 2) is een strakke woning. De mix van gevelmaterialen maakt het ontwerp speels én luchtig. De witte gevelsteen in combinatie met houten en aluminium elementen geven de woning een luxueuze uitstraling. De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en contact met de tuin. De open bebouwing heeft oa. een ruime zithoek, een eethoek met open keuken op het gelijkvloers én 2 slaapkamer, een badkamer en een toilet op de eerste verdieping. De grootste troef is de derde slaapkamer of de master bedroom met dressing én badkamer!Ook de halfopen bebouwingen zijn een streling voor het oog. Hier werd gekozen voor natuurlijke elementen en kleuren die de woning in harmonie brengen met de natuur. Lichtinval en contact met de tuin ontstaan via grote en kleinere glaspartijen die speels in de gevel werden gepositioneerd. De woningen beschikken over oa. een ruime zithoek, een eethoek met open keuken op het gelijkvloers en 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet op de eerste verdieping.


“Deze woningen beschikken over een ruime optimaal gelegen tuin dankzij hun oriëntatie naar het zuidwesten.“


Duurzaam bouwen aan de toekomst


Behalve een creatieve en esthetisch aantrekkelijke woning wil je er natuurlijk ook eentje die energiezuinig is. Daarom zijn al onze nieuwbouwwoningen bijna energieneutraal. Zonnepanelen zijn standaard voorzien in onze offerte. Deze woningen zijn BEN, én voldoen zelfs aan de E20-normen. Bovenop energie-efficiëntie, heb je recht op een vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 1 jaar.


Afstanden

🚶‍♀️ 5 minuten wandelen naar het trein- en busstation van Aarschot

🚲 5 minuten fietsen naar winkels en scholen

🚆 12 minuten met de trein naar Leuven

🚆 30 minuten met de trein naar Brussel en Hasselt

🚆 40 minuten met de trein naar Antwerpen

🚗 20 minuten rijden met de auto naar Leuven

🚗 30 minuten rijden met de auto naar Hasselt

🚗 45 minuten rijden met de auto naar Brussel

🚗 1 uur rijden met de auto naar Antwerpen


Meer info?

Wens je meer informatie of een afspraak?

Bel ons op 011 45 82 30 of bezoek de pagina van dit woonproject op onze website: splendid.be