Voka Open Bedrijvendag- ZONDAG 1 oktober 10-17u
Wij doen mee!

Voka Open Bedrijvendag vindt dit jaar plaats op zondag 1 oktober 2023 tussen 10u en 17u. En ook wij doen mee!
Bezoek Park Gulden Bodem in Sint-Truiden en ervaar zelf hoe het is om te verblijven in de woonomgeving van de toekomst. Park Gulden Bodem in Sint-Truiden

Projectontwikkelaar en sleutel-op-de-deur bedrijf Splendid Woningbouw realiseert ter hoogte van de Luikersteenweg 98 een volledig nieuwe woonomgeving met stadswoningen, parkwoningen en appartementen. Ontdek op deze pagina wat deze woonomgeving allemaal te bieden heeft.

Groen, energie en woonkwaliteit

Bij het ontwerpen van deze woonomgeving stonden drie objectieven centraal: groen, energie en woonkwaliteit. Park Gulden Bodem is dan ook een woonproject met hoge ambities. Zo werd ervoor gekozen om rond de woningen een park te creëren met veel groen zoals bomen en perkjes. Het zorgt ervoor dat regenwater de grond kan insijpelen en dat is goed voor het klimaat, de biodiversiteit én zorgt voor verkoeling. Bovendien brengt een groene omgeving rust. Een ander belangrijk aspect van dit bouwproject is energie. Alle woningen zijn bijna energie neutraal. Ze zijn compact gebouwd zonder in te boeten aan ruimte en ze zijn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast is de afwerkingsgraad van elke woning zeer hoog en speelt ook de ligging een grote rol in het bepalen van de hoge woonkwaliteit. Park Gulden Bodem ligt immers op wandelafstand van het stadscentrum in de hoofdstad van Haspengouw met een groen karakter.

Stadswoningen, parkappartementen en één luxe-penthouse te koop

Ben jij op zoek naar de ultieme combinatie van moderne luxe, rust in een groene, stijlvolle omgeving? Park Gulden Bodem heeft het allemaal! Alles is tot in de puntjes verzorgd,
NIEUW! in ons aanbod is onze luxe-penthouse. Dit penthouse biedt niet alleen een stijlvolle leefruimte, maar ook een ongeëvenaarde levensstijl. Wacht niet te lang, want dit is een unieke kans om te wonen op een van toplocaties in Sint-Truiden.

Een bouwwerf die tot de verbeelding spreekt

Op dit moment zijn al heel wat parkwoningen en stadsappartementen bewoond. Daarnaast is de afwerking van verschillende stadswoningen begonnen én is gestart met de bouw van zonnewoningen. Park Gulden Bodem is dan ook een bouwwerf die tot de verbeelding spreekt.