Stadsontwikkeling in Sint-Truiden

Het gebeurt niet zo vaak dat je als stadsontwikkelaar de kans krijgt om een volledig stadsdeel te vernieuwen en te ontwikkelen. Die mogelijkheid kregen we in 2014 toen we startten met het project Gulden Bodem in Sint-Truiden. Het nieuwbouwproject is een toonaangevend stadsvernieuwingsproject met 192 energie-efficiënte woningen. Gulden Bodem situeert zich tussen de Oude Tongersebaan en de Luikersteenweg.

"Gulden Bodem is een project op maat van tweeverdieners, het ligt in het groen én het sluit nauw aan op het stadscentrum."

Van wit blad tot groene oase met residentiële woningen

Starten van een wit blad schept verwachtingen, creëert kansen en laat dromen. Ons designteam heeft bij het ontwerp drie objectieven centraal gezet: groen, energie en woonkwaliteit. Park Gulden Bodem is een woonproject met hoge ambities. Zo werd ervoor gekozen om de woningen in een groene, parkomgeving in te planten. Je woont op wandelafstand van het stadscentrum en komt thuis in de hoofdstad van Haspengouw met een groen karakter en een fantastisch grote boomgaard in de achtertuin.

Energiezuinig bouwen is een grote troef van Splendid woningbouw. Vanaf de ontwerpfase van Park Gulden Bodem maakten een milieu- en energie-expert deel uit van het designteam. Hun taak bestaat erin de woningen zo uit te denken dat ze maximaal energiezuinig zijn. Denk daarbij aan de inplanting ervan, de aanleg van wateropvang ... en milieuvriendelijke maatregelen. Door de jaren heen zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan op vlak van energiebesparing. De experten volgen deze ontwikkelingen op de voet zodat steeds de beste resultaten behaald worden.


Splendid woningbouw streeft naar een hoge mate van tevredenheid bij alle eigenaars. Woonkwaliteit is een belangrijke waarde. Die uit zich onder meer in de architectuur en de hoge afwerkingsgraad. De ontwerpen zijn stijlvol. Het design is strak en modern. En dankzij de goede keuze van de materialen zoals warm getinte bakstenen, houten gevelelementen of aluminium raamaccenten krijg je een prachtig samenspel van de verschillende soorten woningen op Park Gulden Bodem. Stadswoningen, parkwoningen en appartementen vormen één mooi geheel.

Woongeluk

Woongeluk is het hartverwarmende, spannende en tevreden moment wanneer je dé plek ontdekt waar je jezelf ziet wonen. Meestal ervaar je dit wanneer je een belangrijke stap zet zoals de aankoop van een bouwgrond of woning. Hoe concreter de plannen, hoe hoger de tevredenheid en hoe hoger je woongeluk. Je vindt het ook op Park Gulden Bodem in Sint-Truiden. Je voelt meteen de warme sfeer in een oase van rust & groen van zodra je er bent. Kom dus zeker eens een kijkje nemen tijdens open bedrijvendag en ontdek onze passie als huis én thuismaker!