Kom langs op Park Gulden Bodem in Sint-Truiden

Nieuwbouwzondag, dat is binnenkijken op het stadsvernieuwingsproject Gulden Bodem in Sint-Truiden. Op 28 april tussen 10 en 17u kan je onze stadswoningen en onze exclusieve park-penthouse bezoeken. We vertellen je graag meer over deze nieuwbouwwoningen.

Locatie: Gulden Bodem, 3800 Sint-Truiden (ter hoogte van Luikersteenweg 98)

Wonen op een toplocatie

Bij het ontwerpen van deze woonomgeving stonden drie objectieven centraal: groen, energie en woonkwaliteit. Park Gulden Bodem is dan ook een woonproject met hoge ambities. Zo werd ervoor gekozen om de woningen in een groene, parkomgeving in te planten. Ze zijn luxueus afgewerkt en bijna energie neutraal. Bovendien liggen ze op een toplocatie! Op wandelafstand van het stadscentrum in de bruisende hoofdstad van Haspengouw en een fantastisch grote boomgaard in de achtertuin.


Stadswoningen

Op dit moment staan 8 stadswoningen huizen met twee, drie of vier slaapkamers te koop. Elke stadswoning is anders. Zo heeft de ene een leefruimte op het gelijkvloers, terwijl de andere woning geniet van het uitzicht dat de woonkamer op de eerste verdieping biedt. Heb je nood aan een bureel of heb je liever een extra dressing? Dan kan je momenteel nog die woning kiezen die het beste bij je past. Op een compacte oppervlakte is er met een uitgekiend ontwerp veel woonruimte gecreëerd. De prijzen schommelen tussen de 339.885 en 437.925 euro. Alle kosten zitten er al in verrekend. Door het E-peil van 20 hoef je de eerste vijf jaar geen kadastraal inkomen te bepalen. Meer info.


Info:

• Indeling (voorbeeld): inkom, wc, eethoek, zithoek, keuken, berging. Verdieping: slaap- en badkamer, dressing. Verdieping 2: twee slaapkamers, dressing. Keldergarage en -berging.

• Oppervlaktes: 150 tot 193 m² (bewoonbaar) en 150 tot 161 m² (perceel)

• Energielabel: A

• Mobiscore: 8,7/10


De troeven:

• Parkomgeving

• Sublieme architectuur

• Op 1 km van de historische, bruisende binnenstad

• Ideale uitvalsbasis: recreatie, winkels en horeca op wandelafstand


Park Penthouse in Sint-Truiden

Ook onze park-penthouse staat te koop. Deze heeft een geweldige leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers waaronder 1 met dressing een moderne badkamer en een ruim terras. Meer info.