Ontdek het woonaanbod van Park Gulden Bodem tijdens nieuwbouwzondag 23 april 2023

Park Gulden Bodem in Sint-Truiden

Het nieuwbouwproject Gulden Bodem is een toonaangevend stadsvernieuwingsproject op een toplocatie in Sint-Truiden. Op Park Gulden Bodemvind je stadswoningen, parkwoningen en appartementen van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn afgewerkt met de hoogste zorg, dé strengste kwaliteitsnormen en uitstekende materialen. Zo bieden ze een uitzonderlijk wooncomfort.

Bij het ontwerpen van deze woonomgeving stonden drie objectieven centraal: groen, energie en woonkwaliteit. Park Gulden Bodem is dan ook een woonproject met hoge ambities. Zo werd ervoor gekozen om de woningen in een groene, parkomgeving in te planten. Ze zijn luxueus afgewerkt en bijna energie neutraal. Bovendien liggen ze op een toplocatie! Op wandelafstand van het stadscentrum in de hoofdstad van Haspengouw met een groen karakter en een fantastisch grote boomgaard in de achtertuin.

De troeven:

  • Parkomgeving
  • Sublieme architectuur
  • Op 1 km van de historische, bruisende binnenstad
  • Ideale uitvalsbasis: recreatie, winkels en horeca op wandelafstand

Kom langs op zondag 23 april 2023 tussen 10 en 17u en ontdek het volledige aanbod. Meer info over het groene Park Gulden Bodem, de woningen en de prijzen via deze link

Locatie: ter hoogte van Luikersteenweg 98, 3800 Sint-Truiden