Monumenten op een originele manier beleven!

De Splendid Monumentenrun Sint-Truiden is toe aan de zevende editie. En het belooft opnieuw een avond vol plezier, verbazing en voldoening te worden. Het sfeervol verlichte parcours neemt je mee door indrukwekkende monumenten en laat je de stad op een heel andere manier ontdekken. Zoals elk jaar is er een aangepast parcours met een nieuwe verrassende locatie!

Team Splendid, toffe peren

Ook team Splendid is van de partij. Je vindt ons net voorbij de finish. Kom zeker langs en neem een zakje vers geplukte peren mee naar huis. Indien je op zoek bent naar een nieuwe woning in Sint-Truiden, dan kan meer informatie vragen over ons top woonproject Park Gulden Bodem in Sint-Truiden. Onze stand geeft je een goede impressie.

Info en inschrijven

Tot en met 08/09 kan je online inschrijven aan het voordeeltarief. Vanaf 09/09 kan je online blijven inschrijven aan het normale tarief. Voor meer info of inschrijven kan je online terecht via www.monumentenrunsinttruiden.be

De afstanden:

Er zijn verschillende afstanden die je kan kiezen en ook wandelaars zijn welkom om deel te nemen.

  • 600m Sprookjesrun (t.e.m. 6 jaar) - 19u00, start en aankomst Grote Markt
  • 1,5km Kidsrun (t.e.m. 12 jaar) - 19u30, start en aankomst Grote Markt
  • (Begeleiders van kinderen mogen gratis meelopen tijdens de Sprookjesrun en Kidsrun en hoeven zich hiervoor niet in te schrijven)
  • 6km - 20u30, start Lago, aankomst Grote Markt
  • 10km – 21u, start Lago, aankomst Grote Markt