Bezoek ons tijdens tijdens de interieur & lifestylebeurs 'Ideaal wonen'

Ontdek ons ​​gevarieerde woningaanbod op de beurs!

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te wonen? Zoek niet verder! We zijn blij je uit te nodigen om ons te bezoeken op de komende beurs, waar we onze uitzonderlijke woningselectie zullen presenteren, afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

Van vrijdag 1 september tem maandag 4 september én van vrijdag 8 tem zondag 10 september kan je ons ontmoeten op de interieur en lifestylebeurs Ideaal Wonen. We vertellen je er meer over onder andere onze woonprojecten in Bierbeek, Everberg, Herent en Zaventem.

Splendid woningbouw plant de komende jaren heel wat duurzame woonprojecten in Vlaams-Brabant. Om het brede publiek kennis te laten maken met dit woonaanbod kan je het team ontmoeten tijden de beurs 'Ideaal Wonen'. Bij Splendid Woningbouw begrijpen we dat het vinden van dé perfecte woning een belangrijke beslissing is. Daarom hebben we een indrukwekkende portfolio samengesteld die tegemoetkomen aan verschillende voorkeuren, levensstijlen en budgetten. Of je nu een starter bent, een groeiend gezin, een gepensioneerde of een investeerder, wij hebben iets speciaal voor jou.

Hier alvast een voorproefje van wat je kan verwachten als je ons bezoekt op de beurs:

1. Duurzaam wonen & diverse woonstijlen : Ons aanbod omvat een grote verscheidenheid aan woonstijlen, van gezellige appartementen en herenhuizen tot ruime eengezinswoningen. Of je nu de voorkeur geeft aan moderne, pastorie of manoire stijl. Traditioneel of eigentijdse, je vindt het in ons aanbod. Wens je naast een creatieve en esthetisch aantrekkelijke woning ook eentje dat energiezuinig is? Dan ben je bij Splendid aan het juiste adres! Al onze nieuwbouwwoningen zijn bijna energieneutraal.

2. Prijsvast & budgetvriendelijke keuzes: Wij zijn van mening dat iedereen een comfortabele en betaalbare plek verdient om te wonen. Je vindt woningopties die binnen verschillende budgetcategorieën passen. Bovendien ligt de prijs van jouw woning vast, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

3. Toplocaties: Onze eigendommen zijn strategisch gelegen in enkele van de meest gewilde buurten. Op dit moment liggen onze woonprojecten in populaire gemeenten als Bierbeek, Tervuren, Everberg, Herent, Kortenberg en Zaventem.

4 Deskundige begeleiding: Ons team van toegewijde professionals zal op de beurs aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden en je door het aankoopproces van een huis te begeleiden. Wij geven jouw deskundig advies en inzichten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Kom vrijblijvend langs

Kom langs en ontdek ons divers aanbod aan woningen. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe woning of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal te koop is, ons team staat klaar om je te ontmoeten.

Waar?

IDEAAL WONEN INTERIEUR & LIFESTYLE vindt plaats in en rond de Brabanthal, Brabantlaan 1, te 3001 Leuven (afrit 23 Haasrode)

Wanneer?

Van vrijdag 1 september tot en met maandag 4 september EN van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september, iedere dag open van 14 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.

LET OP : sluitingsdagen door de week : dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september.

Nocturne

Vrijdag 8 september van 14 tot 22 uur, met vanaf 18uur een GRATIS drankje aan de ingang voor iedere bezoeker.