Modern wonen in het mooie groene Hageland

In hartje Hageland ligt het mooie Tielt-Winge bekend en geliefd voor haar mooie landschappen met lichte golving. Hier rijpen druiven aan ranken onder een stralende zomerzon. Eens geoogst verdwijnen ze in een sprankelende Hagelandse wijn en misschien straks wel in jouw glas. 

Mooi wonen in het Hageland en toch een goede verbinding naar de grote steden is dé omschrijving van het project Reststraat in Tielt-Winge. In deze groene buurt bouwen we samen de woning van je dromen. Met ook nog eens het centrum en de E314 vlakbij, is het de ideale en bereikbare woonomgeving voor jouw nieuwe thuis.

Project Reststraat is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Tielt-Winge. Het biedt ruimte voor zeer moderne halfopen bebouwingen voorzien van alle comfort. Bouw samen met Splendid jouw woning op maat om in thuis te komen. En dat al vanaf 412.510,00 euro inclusief kosten en volledig afgewerkt sleutel-op-de-deur. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

De troeven:

Wonen in het groen
Bereikbaarheid
Moderne woningen
BEN-woning met zonnepanelen
Bouwen op maat met Splendid

ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?
📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30 en dan maken we jouw woondroom waar.
Verkocht

Lot 03 - Moderne woning te koop in Tielt-Winge (6% BTW indien men voldoet aan de voorwaarden volgens het Notariaat; bv. enige woning)

Bekijk woning
Verkocht

Lot 04 - Moderne woning te koop in Tielt-Winge

Bekijk woning