Muysertstraat - fase 1 UITVERKOCHT

Is wonen aan het water een van je dromen? Dan is Mol de match voor jou. Toeristen komen jaarlijks naar deze regio op zoek naar rust om op adem te komen, maar jij kan van de mooie natuur in Mol je nieuwe thuis maken. Als inwoner geniet jij er elke dag van wat de fauna en flora te bieden hebben tijdens een ochtendjogging of een avondwandeling.

In deze aantrekkelijke gemeente realiseert Splendid een charmante, gezinsvriendelijke verkaveling. Bouw in de Muysertstraat in Mol bouw jouw ruime woning die bovendien ook bijna energie neutraal is. Pas het ontwerp van de woning aan naar jouw bouwwensen samen met onze experten en maak van een huis een thuis.

Jouw droomwoning op maat inclusief kosten is al beschikbaar vanaf 351.622,00 euro. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).
Bijna alle woningen zijn in geen tijd verkocht, daarom hebben we het aanbod in Mol meteen uitgebreid. (Mol fase 2) Wacht niet te lang en grijp je kans om heerlijk te wonen dichtbij het water.

De troeven:
  • Unieke ligging
  • Nieuwe verkaveling in doodlopende straat
  • Zuidoostelijke oriëntatie
  • Bouwen op maat met Splendid
ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?
📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30 en dan helpen wij jouw woondromen waar te maken.
Verkocht

Lot 02 Halfopen pastoriewoning met zonnepanelen in Mol

Bekijk woning
Verkocht

Lot 01 Halfopen pastoriewoning met zonnepanelen in Mol

Bekijk woning
Verkocht

Lot 15 Halfopen woning in manoirstijl in Mol

Bekijk woning