BEN woningen met inpandige garage

Vandaag bouwen we samen aan een duurzame toekomst. Dat betekent dat we rekening houden met klimaatsverandering en extremere weersomstandigheden. In elke project dat we ontwikkelen benutten we de ruimte optimaal. Zo beperken we de verhardingen en voorzien we voldoende groene zones waar water de bodem kan insijpelen. Het resultaat is een groen park met een grote biodiversiteit, een aangename leefkwaliteit en koele schaduwrijke zones.

In Park Gulden Bodem sta je met één voet tussen de fruitbomen en één voet in de stad. Met de boomgaarden in je achtertuin geniet je elke dag van een uniek uitzicht. En je voortuin? Dat is de historische, bruisende stad die Sint-Truiden is.  Geen compromissen maar het beste van twee werelden.

Ontdek in Park Gulden Bodem de woning die bij jou past. Behalve een gelijkvloerse woning vind je er ook parkappartementen, stadswoningen, zonnewoningen én deze allerlaatste BEN-woning met inpandige garage. De BEN-woning wordt verwarmd met aardgas en beschikt over voldoende zonnepanelen. De prijs voor deze BEN-woning start al vanaf 307.554,00 euro inclusief kosten. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

De troeven:
•             Parkomgeving
•             Sublieme architectuur
•             Ideale uitvalsbasis: recreatie, winkels en horeca op wandelafstand
•             Op 1 km van de historische, bruisende binnenstad

ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?
📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30 en dan maken we samen jouw woondromen waar.
Verkocht

Gesloten bebouwing met inpandige garage

Bekijk woning