Park Gulden Bodem in Sint-Truiden - Penthouse & parkappartementen

Sint-Truiden, de stad die je doet dromen van bloesems en lekker fruit. In Park Gulden Bodem sta je met één voet tussen de fruitbomen en één voet in de stad. Met de boomgaarden in je achtertuin geniet je elke dag van een uniek uitzicht. En in je voortuin? Dat is de historische, bruisende die Sint-Truiden is.  Geen compromissen maar het beste van twee werelden.

Ontdek in Park Gulden Bodem de woning die bij jou past. Naast een gelijkvloerse woning vind je er ook parkappartementen en stadswoningen. Kom tot rust in jouw parkappartement of in een sublieme penthouse in een oase van groen.
Er zijn 6 duplexappartementen en 4 penthouses te koop. Deze karaktervolle parkappartementen zijn ruim, comfortabel en luxueus. Het uitzicht, de afwerking en de ligging in een parkomgeving maken deze appartementen zowel stijlvol als uniek. Dé plek om in thuis te komen. Interesse? De parkappartementen zijn onmiddellijk beschikbaar na akte!

Een duplex parkappartement is je nieuwe thuis voor een prijs vanaf 350.620,00 euro inclusief autostaanplaats, kelderberging en kosten. (Inbegrepen kosten zijn: autostaanplaats, kelderberging, notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

Voor de parkappartementen – penthouse, inclusief het unieke uitzicht, start de prijs al vanaf 582.032,00  euro. In deze prijs zijn de twee autostaanplaatsen, een kelderberging en kosten inbegrepen. (Inbegrepen kosten zijn: 2 autostaanplaatsen, kelderberging, notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).

De troeven:
  • Parkomgeving
  • Sublieme architectuur
  • Zowel luxe penthouses als parkappartementen met ruime terrassen
  • Ideale uitvalsbasis: recreatie, winkels en horeca op wandelafstand
  • Op 1 km van de historische, bruisende binnenstad
ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak?
📱 Bel ons dan nu op het nummer 011 45 82 30 en dan helpen wij jouw woondromen waar te maken.
Laatste perceel

Luxueus afgewerkte Penthouse te Sint Truiden residentie Gulden Bodem

Bekijk penthouse